Ο ζωντανός «θρύλος» της Σαουθάμπτον (αγωνίζεται στην Premier League) Ματ Λε Τισιέ, ζητάει άμεση έρευνα και «απαντήσεις» για το εάν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχει συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των ποδοσφαιριστών που υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα.

Ο 53χρονος παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, τόνισε ότι δεν είδε ποτέ έναν παίκτη να υποφέρει από καρδιακές επιπλοκές στην 17χρονη καριέρα του, ενώ προτρέπει τις αρμόδιες Αρχές να διεξαγάγουν έρευνα για το θέμα. Μιλώντας στο GB News, ο Ματ Λε Τισιέ αναφέρθηκε στο περιστατικό του Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είπε: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολύ ανησυχητικό για μένα! Παρακολουθώ ποδόσφαιρο (στο οποίο και αγωνίστηκα για 17 χρόνια) και είναι πολύ ανησυχητικό για εμένα που σε όλο αυτό το διάστημα που έπαιζα, δεν είδα ποτέ κανέναν ποδοσφαιριστή να φεύγει από το γήπεδο, λόγω καρδιακών προβλημάτων. Λυπάμαι αλλά, αν μπορεί κάποιος να δει τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο του αθλητισμού και πει ότι είναι φυσιολογικό για όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν προβλήματα καρδιάς σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες κρίκετ και αγώνες μπάσκετ, -με όποιο άθλημα θέλετε. Είναι τεράστιος ο αριθμός. Ζήτησα να γίνει έρευνα. Γιατί, μπορεί να μην έχει να κάνει με τα εμβόλια. Ας κάνουμε μια έρευνα για να βρούμε την αιτία. Αλλά ακόμα και το να ψελλίσεις αυτό, σε θεωρούν ότι είσαι κάποιο είδους αντιεμβολιαστή. Κάτι που απλά είναι απολύτως αηδιαστικό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης