Σωρεία αρνητικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμπεριφορά της παραγωγής του ισπανικού Big Brother απέναντι σε μία διαγωνιζόμενη, καθώς την ανάγκασε να δει τον βιασμό της από συμπαίκτη της στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η Καρλότα Πράντο κλήθηκε να δει ένα βίντεο με τη σεξουαλική πράξη που είχε με συμπαίκτη της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη τη μέρα η ίδια ήταν μεθυσμένη και αναίσθητη. Σύμφωνα με το απόσπασμα του καταγγελλόμενου βιασμού, έλεγε «όχι, δεν μπορώ» στον συμπαίκτη της. Αυτός πήγε στο κρεβάτι της και καταγγέλλεται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ ήταν αναίσθητη, για μερικά λεπτά πριν η παραγωγή τον σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν της έδειξαν τα πλάνα, η κοπέλα έκλαιγε και ζητούσε από την παραγωγή να σταματήσει να παίζει το βίντεο, το οποίο, αν και δεν προβλήθηκε στον αέρα, διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτήν την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά, η «Φωνή», γνωστή και ως «Super» στην ισπανική μεταφορά του παιχνιδιού, της είπε: «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό, Καρλότα».

Η στάση της παραγωγής οδήγησε τις εταιρείες στη μαζική απόσυρση των διαφημίσεών τους από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης