Έκπληξη στους εκατοντάδες υποστηρικτές του έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκονται εδώ και δύο μέρες έξω από το νοσοκομείο Walter Reed, όπου νοσηλεύεται. Aνάρτησε βίντεο στο Twitter στο οποίο, αφού ευχαριστούσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη δουλειά που έχουν κάνει, υποσχέθηκε μια μεγάλη έκπληξη σε όσους είναι συγκεντρωμένοι έξω από το νοσοκομείο.

Στο βίντεο έκανε λόγο για ένα… πολύ ενδιαφέρον ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου έμαθε πολλά για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Έμαθα πολλά πηγαίνοντας στο σχολείο. Αυτό είναι το αληθινό σχολείο. Δεν είναι σαν τα άλλα σχολεία που διαβάζεις βιβλία. Το καταλαβαίνω. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα σας πω περισσότερα για αυτό. Στο μεσοδιάστημα, αγαπάμε τις ΗΠΑ» λέει.

Όσο για την έκπληξη, διευκρίνισε πως «δεν λέω σε κανέναν εκτός από εσάς, αλλά πρόκειται να κάνω μια μικρή έκπληξη. Ίσως λοιπόν να φτάσω εκεί πριν με δείτε» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα έξω από το Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο, μέσα σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, φορώντας μάσκα και κουστούμι χαιρετούσε όσους βρίσκονταν εκεί.

 

«Ο πρόεδρος Τραμπ έκανε μια σύντομη βόλτα με μοτοσικλέτα της τελευταίας στιγμής για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του έξω και τώρα επέστρεψε στην Προεδρική Σουίτα μέσα στον Walter Reed» δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου.

 

Πάντως υπήρξαν γιατροί που αντέδρασαν αρνητικά στην απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να βγει από το νοσοκομείο.
«Κάθε άτομο στο όχημα κατά τη διάρκεια αυτής της εντελώς περιττής προεδρικής βόλτας μόλις τώρα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες. Μπορεί να αρρωστήσουν. Μπορεί να πεθάνουν. Για ένα πολιτικό θέατρο. Διατάχθηκαν από τον Τραμπ να θέσουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για ένα θέατρο. Αυτό είναι παραφροσύνη» έγραψε ο δρ Τζέιμς Π. Φίλιπς, παθολόγος στο Walter Reed.

Ο Ζικ Εμάνουελ, πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής Δεοντολογίας και Πολιτικής της Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας, επισήμανε από την πλευρά του μέσω Twitter ότι «το να αναγκάζονται να επιβιβαστούν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας σε αυτοκίνητο μαζί με έναν ασθενή που έχει την COVID-19, με τα παράθυρα κλειστά, τους εκθέτει χωρίς λόγο σε κίνδυνο μόλυνσης. Γιατί; Για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα».

Μετά τη βόλτα με το θωρακισμένο προεδρικό όχημα, που είναι εξάλλου ερμητικά σφραγισμένο για την αποτροπή του κινδύνου επίθεσης με χημικό ή βιολογικό όπλο, ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε πως ο πρόεδρος επέστρεψε στην ειδική πτέρυγα του Walter Reed, όπου του προσφέρεται φροντίδα.

Πηγή: RT.com, ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης