Τουλάχιστον 26 αντάρτες σκοτώθηκαν σήμερα στο βορειοδυτικό Πακιστάν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, ύστερα από επίθεση του πακιστανικού Στρατού στην επαρχία Μοχμάντ, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.
Η επαρχία Μοχμάντ βρίσκεται στα σύνορα με το Αφγανιστάν, ενώ στην ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι τα πεζά στρατεύματα που πραγματοποίησαν την επίθεση ενισχύθηκαν από βαρύ πυροβολικό και πολεμικά ελικόπτερα.
Κατά την επίθεση καταστράφηκε ένα κρησφύγετο των ανταρτών, ενώ από την πλευρά των κυβερνητικών δυνάμεων δεν υπάρχουν απώλειες.
Εικάζεται ότι η τελευταία εξέλιξη είναι μια απάντηση στη χθεσινή επίθεση με βομβιστή αυτοκτονίας σε τέμενος στη γειτονική περιοχή Κιμπέρ, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 52 άνθρωποι.
Διαβάστε επίσης:
Δεκάδες νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν, 27 Μαρτίου 2009, 12:47

