Με μια καριέρα που μετράει 20 χρόνια, η διάσημη ηθοποιός φέτος κατάφερε κάτι πολύ σπάνιο, καθώς είναι υποψήφια και για Oscar και για Χρυσό Βατόμουρο.

Είναι υποψήφια για Oscar -και κατά πολλούς φαβορί- για τον Α’ γυναικείο ρόλο στην ταινία «The Blind Side», αλλά είναι υποψήφια και για τη χειρότερη ερμηνεία της χρονιάς.

Αν και είναι η πρώτη φορά που η 45χρονη προτείνεται για Oscar, δεν ισχύει το ίδιο και με τα βατόμουρα, καθώς έχει πολλά στη συλλογή της.

Αν και οι περισσότεροι stars σνομπάρουν τη διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε το 1980, η Sandra δήλωσε πως με μεγάλη της χαρά θα παρευρεθεί στην τελετή, που θα γίνει μια μέρα πριν από τη μεγάλη βραδιά των Oscar.

Αν τελικά φύγει με το βατόμουρο στο χέρι, θα είναι η πρώτη ηθοποιός μετά τη Halle Berry, η οποία κέρδισε ένα το 2005 για την ταινία «Catwoman».

Παρακολουθήστε την είδηση για την υποψηφιότητα της Sandra

/bestof/%212010/040310/Oscars%202010%20Best%20Actress%20Nominees%20%20Sandra%20Bullock,%20Gabourey%20Sidibe,%20Meryl%20Streep.flv
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης