Μαγικά χαλιά υπάρχουν και στην πραγματική ζωή. Μπορεί να μην επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τους να πετούν στον έναστρο ουρανό και να κάνουν βόλτες πάνω από φανταστικές πόλεις αλλά καταφέρνουν να ομορφύνουν και να ζεστάνουν ολόκληρο το σπίτι τους. 
 
Χειμώνα ή καλοκαίρι, σε μικρό ή μεγάλο σπίτι, τα χαλιά είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης, αφού συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητική του κάθε δωματίου αλλά επίσης στη διατήρηση της ζέστης στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εταιρεία Εφραίμογλου εξειδικεύεται στα χειροποίητα χαλιά, εξασφαλίζοντας ότι τα πρωτότυπα σχέδια και η άριστη ποιότητα κατασκευής θα κάνει οποιονδήποτε χώρο ξεχωριστό. 
 
Πώς διαφοροποιείται ο οίκος Εφραίμογλου από τον ανταγωνισμό;

Το όνομα Εφραίμογλου είναι συνυφασμένο με την τέχνη της κατασκευής χαλιών εδώ και έναν αιώνα. Πρόσφυγες από την Σπάρτη της Πισιδίας και από τους πρωτοπόρους ταπητουργούς, ανέδειξαν και διέδωσαν την τέχνη της ταπητουργίας.
 
Με κόπο, δουλειά και αστείρευτη επιμονή, εγκατέστησαν ένα από τα πρώτα ταπητουργία στην Ελλάδα στην Νέα Ιωνία. Το προσωπικό του ήταν συμπατριώτισσες και πεπειραμένες υφάντριες από τη Σπάρτη της Μικράς Ασίας. Με τα χρόνια, το εργαστήριο επεκτάθηκε με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με παραγωγή στο εξωτερικό σε χώρες με παράδοση στην ταπητουργία, όπου πλέον φτιάχνει και εισάγει τα χαλιά.
 
Η πορεία της εταιρείας στα 100 της χρόνια με συνέπεια στην αγορά συνεχίζει να βραβεύεται από επίσημους φορείς για την προσφορά της. Οι έμπειροι ταπητουργοί διασφαλίζουν τους πελάτες με σωστές συμβουλές και οδηγίες.
 
Η γνώση του DNA κάθε χαλιού καθιστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του οίκου Εφραίμογλου ξεχωριστά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Σκοπός της οικογενειακής αυτής επιχείρησης σήμερα είναι να συνδέσει τη μοντέρνα αισθητική και την παράδοση της τέχνης μέσω της ταπητουργίας.
 
Πώς συμβάλλει ο οίκος Εφραίμογλου στην ανανέωση του χώρου των πελατών του;
 
Πέρα από τη μεγάλη ιστορία πίσω από τον οίκο Εφραίμογλου, οι ποικίλες επιλογές ποιοτικών χαλιών που προσφέρονται έχουν αφήσει πολλά νοικοκυριά, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους πλήρως ευχαριστημένα με την τελική επιλογή χαλιού και τη συνολική εικόνα και αισθητική του χώρου τους. Πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτό; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Επώνυμη Αγορά Χαλιών: Η διατήρηση της εμπιστοσύνης με σωστές συμβουλές αποτελεί πρωταρχικό στόχο της εταιρείας. Έτσι λοιπόν όλα τα χαλιά με την υπογραφή ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ είναι φτιαγμένα από τα χέρια και το μεράκι έμπειρων επαγγελματιών από όλα τα κέντρα υψηλής ταπητουργίας, όπως Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Αφγανιστάν και άλλα.
  • Μεγάλη Ποικιλία Σχεδίων, Διαστάσεων και Τιμών: Η άριστη ποιότητα δε θα είχε μεγάλη σημασία, αν δεν συνοδευόταν από σχέδια που ο κόσμος θα ήθελε να αγοράσει και να συζεί με αυτά στο σπίτι του. Προσοχή δίνεται στη συλλογή τόσο με τα μοντέρνα χαλιά όσο και με τα κλασικά κομμάτια, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει -από χαλιά NAIN, TABRIZ, ZIEGLER, BOKHARA μέχρι μίνιμαλ.
  • Ανταγωνιστικές Τιμές: Η δύναμη του οίκου αποδεικνύεται και με τις εκπληκτικές τιμές. Εκλεκτά χαλιά μπουχάρα και μίνιμαλ προσφέρονται σε ασυναγώνιστες τιμές, ώστε όλοι να μπορούν να αποκτήσουν το χαλί των ονείρων τους χωρίς να ξεπερνούν το μπάτζετ τους. 
  • Εντυπωσιακά Διακοσμητικά: Μιλώντας για την αισθητική του χώρου, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι διατίθενται διακοσμητικά που ακολουθούν τη φιλοσοφία των χαλιών. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας κεντητά μαξιλάρια ή ταπισερί που ταιριάζουν με το χαλί ο χαρακτήρας του κάθε δωματίου παραμένει ομοιόμορφος. 
  • AFTERSALES: Ο οίκος Εφραίμογλου είναι δίπλα σας και μετά την αγορά, για τη συντήρηση, τον καθαρισμό και τη φύλαξη του χαλιού σας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός θα κάνει το χαλί σας να φαίνεται σαν καινούριο. 

Ένα χειροποίητο χαλί Εφραίμογλου μπορεί να μετατρέψει το πιο συνηθισμένο σπίτι σε σωστό παλάτι με επώνυμη υπογραφή.

Και μη ξεχνάτε «ο αγοραστής πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον χρυσοχόο του, στον γουναρά του και στον «χαλά» του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης