Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και της βουλευτού της ΝΔ  Άννας Καραμανλή σημειώθηκε κατά την διάρκεια κοινής τους παρουσίας στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή, το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ κι οδηγήθηκαν σε έναν πρωτοφανή καβγά με χειρονομίες και πολύ μεγάλη ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άννα Καραμανλή μετά από την έντονη συζήτηση που είχε με τον κ. Βαρεμένο έδειξε στην κάμερα μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα. Η φωτογραφία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν από το Θέατρο Παλλάς και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι προχθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριβή του μοιραίου F-4 Φάντομ στην Ανδραβίδα και την εύρεση της σορού του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα πήγε στο θέατρο Παλλάς και ήταν χαμογελαστός.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος άρπαξε τη σελίδα, την τσαλάκωσε και την πέταξε στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Βαρεμένος και η Άννα Καραμανλή:

Γιώργος Βαρεμένος: Είναι αθλιότητα αυτό! Αθλιότητα!

Άννα Καραμανλή: Αθλιότητες είναι αυτές που λέγατε εσείς! Δείτε τους, χαμόγελα Colgate.

Γιώργος Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα!

Άννα Καραμανλή: Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο, να επιτίθενται σε μία γυναίκα.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσαν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ντροπή για τον πολιτικό πολιτισμό μας η πρωτόγνωρη επίθεση του κ. Βαρεμένου κατά της Άννας Καραμανλή    

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη πρόκληση

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχολιάζοντας το σημερινό επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό».

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης