Με θεμέλιο τις στέρεες βάσεις που έθεσαν οι ιδρυτές της το 1967 και στρατηγικό όραμα για το μέλλον, η Αθηναϊκή Στρωματοποιία – περισσότερο γνωστή για τη μάρκα της Media Strom – συμπληρώνει φέτος 55 χρόνια κορυφαίας πορείας στην ελληνική αγορά.  
 
Η εταιρεία ξεκίνησε από το Μεταξουργείο, σε μια εποχή που ο κλάδος της στρωματοποιίας δεν ήταν οργανωμένος. Εξαρχής, η Αθηναϊκή Στρωματοποιία, στήριξε την ανάπτυξή της στην εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και στην ικανότητα των ιδρυτών της να κατανοούν και να προβλέπουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να ανταποκρίνονται σ’ αυτές με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων έξυπνου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας,  
 
Σήμερα, 55 χρόνια αργότερα, η Εταιρεία παραμένει ηγέτης σε προϊόντα ύπνου στην Ελλάδα, διαρκώς αναπτυσσόμενη, με προτεραιότητα τον Άνθρωπο, την Τεχνολογία και το Περιβάλλον. Διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής  στρωμάτων στην Ελλάδα και ένα από τα 3 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – μια πρότυπη βιομηχανία που παράγει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και υγιεινής.

Με τεχνολογία αιχμής και με το μοναδικό στην Ελλάδα εργαστήριο έρευνας & ανάπτυξης για την έκδοση πιστοποιητικών ποιότητας, το εργοστάσιο έχει δυνατότητα παραγωγής 1.000 στρωμάτων την ημέρα.  
 
Αυτό είναι εφικτό χάρη στην κατάρτιση, την εμπειρία και την αφοσίωση των ανθρώπων της – ενός δυναμικού που αποτελείται από 230 εργαζόμενους, συνολικά στον Όμιλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 55 ετών λειτουργίας της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιώργος Νιάρχος δήλωσε:

«Εάν ισχύει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, αισθανόμαστε περήφανοι, που, με τη σφραγίδα της επιτυχίας των 55 περασμένων ετών, πορευόμαστε προς ένα μέλλον που προβλέπεται ακόμη πιο δυναμικό και επιτυχημένο.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές που μας περιβάλλουν με τόση εμπιστοσύνη, καθώς και τους συνεργάτες μας που κερδίζουν αυτή την εμπιστοσύνη καθημερινά και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε γι’ αυτούς κορυφαία προϊόντα ύπνου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πωλήσεις αξίας 26.500.000€ το 2022 (αύξηση 13,9% σε σχέση με το 2021), η Αθηναϊκή Στρωματοποιία έχει αναπτύξει ένα δίκτυο με πολλαπλά κανάλια που περιλαμβάνει περίπου 400 σημεία διάθεσης, 1.300 ξενοδοχεία, 18 πολυκαταστήματα, e-shops και συνεργασίες με την ελληνική ναυτιλία. Παράλληλα, η Εταιρεία δημιουργεί brands και συλλογές για διαφορετικές αγορές και καταναλωτικά κοινά, όπως τα Media Strom, Stromatex, Zenius – με αποκλειστική διάθεση στα Praktiker – και Sleep Dimmer. Από αυτά, η Media Strom αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο brand στην Ελλάδα, με ένα ευρύ δίκτυο 128 καταστημάτων στην Ελλάδα (Εταιρικά, Franchise & Shop in Shop). Νέα είσοδο στα brands της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας αποτελεί το Sleep Dimmer, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων ύπνου, στο πλαίσιο ενός έξυπνου Sleep Concept.
 

Προχωρώντας σταθερά και δυναμικά προς τις επόμενες δεκαετίες, η Αθηναϊκή Στρωματοποιία επικεντρώνει τη στρατηγική της στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων λιανικής της Media Strom, στην συνεχώς αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή αγορά, καθώς και στη δημιουργία νέων επετειακών προϊόντων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης