Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Γκάνας με την Αυστραλία, η οποία θα διεξαχθεί στο «Ρόγιαλ Μπαφόκενγκ» του Ράστενμπουργκ, στις 17:00, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου.
Μετά τη νίκη της Σερβίας επί της Γερμανίας με 1-0, ο όμιλος είναι ανοικτός σε ό,τι αφορά την πρόκριση, αφού οι «πλάβι», τα «πάντσερ» και η Γκάνα μετρούν τρεις βαθμούς, ενώ η Αυστραλία ακολουθεί χωρίς πόντο, την ώρα που οι δύο ομάδες που κοντράρονται σήμερα έχουν ένα ματς λιγότερο.
Αυτό σημαίνει ότι, αν η Γκάνα κερδίσει τους «Σοκερούς», θα φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση στους «16», καθώς θα έχει 6 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση που η Αυστραλία πάρει τους βαθμούς, ο όμιλος θα ξεκινήσει από την αρχή, αφού και οι τέσσερις μονομάχοι θα έχουν από τρεις πόντους.
Το φαβορί είναι η Γκάνα, στην οποία ο Μίλοβαν Ράγιεβατς υπολογίζει κανονικά τον Σούλεϊ Μουντάρι, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Για την Αυστραλία, ο Πιμ Βέρμπεεκ θα αναπληρώσει το κενό του Τιμ Κέιχιλ, βάζοντας στην ενδεκάδα τον Χάρι Κιούελ.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός, Ρομπέρτο Ροσέτι.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
Γκάνα (Μίλοβαν Ράγιεβατς): Κίνγκσον, Πάντσιλ, Μενσά, Βορσά, Σαρπέι, Ανάν, Μουντάρι, Άγιου, Μπόατενγκ, Γκιάν, Ταγκόε.
Αυστραλία (Πιμ Βέρμπεεκ): Σβάρτσερ, Νιλ, Μουρ, Τσίπερφιλντ, Γουίλκσαϊρ, Μπρεσιάνο, Κούλινα, Γκρέλα, Έμερτον, Κίουελ, Κένεντι.

