Μια αγωνιστική στα play-off νεκρή και πέρα για πέρα αδιάφορη. Οι ομάδες της… αφρόκρεμας του πρωταθλήματος τα κατάφεραν χθες να μην παίζει κάτι το ξεχωριστό στα τρία παιχνιδάκια κορυφής. Κάτι που έτσι ή αλλιώς διαμορφώνει και διαφοροποιεί τα δεδομένα. Πατάτες μπλουμ, λοιπόν, ισοπαλία στα δυο γήπεδα, ευχαριστημένοι και οι τέσσερις αντίπαλοι.

Κέρδισε μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά από το Καραϊσκάκη έφυγε ικανοποιημένος και ο ΠΑΟΚ! Επειδή πέτυχε η… αποτυχημένη πρόβα τελικού στο κύπελλο, όπου θα συναντηθούν οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας. Βάζοντας στην άκρη το γεγονός ότι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει ξεφύγει εντελώς και από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάνε τα νούμερα. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 87 βαθμούς έναντι… 64 του δεύτερου ΠΑΟΚ. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ, 78 έναντι 60 του ΠΑΟΚ. Και έχει δεχθεί τα λιγότερα τέρματα, 18 έναντι 26 του τρίτου Άρεως.

Χθες στην πρόβα ενόψει του τελικού Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες είχαν την αγωνία να… κρύψουν τις αδυναμίες τους. Να επιδείξουν ό,τι είναι ικανό να παραπλανήσει ο ένας τον άλλον. Ο δε ΠΑΟΚ να αποφύγει ήττα με σκορ. Όλα, λοιπόν, κύλησαν έξτρα πρίμα γκουτ.

Στη φώτο, από τη φιέστα του Ολυμπιακού χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………………………….

Πότε γίνεται ύποπτος και ο… καθαρός ποδοσφαιριστής, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης