Ο πεντάχρονος μαθητής νηπιαγωγείου Μάικλ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ είχε στο πλευρό του τους πιο γλυκούς υποστηρικτές κατά την ακρόαση για την υιοθεσία από τους ανάδοχους γονείς του, αφού έδωσε το παρών όλο το νηπιαγωγείο του.

Οι συμμαθητές του κρατούσαν πλακάτ με κόκκινες καρδιές για να δείξουν τη συμπαράστασή τους. Ο θετός πατέρας του Μάικλ δήλωσε πως το καλύτερο σημείο ήταν όταν οι δικαστές ζήτησαν από όλους τους παρευρισκομένους στο ακροατήριο να εξηγήσουν τι σημαίνει ο Μάικλ για αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου απάντησαν λέγοντας στο δικαστήριο «Αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος», ανέφερε ο πατέρας του 5χρονου, προσθέτοντας πως ο δικαστής είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο για ακρόαση στην αίθουσα δικαστηρίου.

Την όμορφη κίνηση ενορχήστρωσε η δασκάλα του Μάικλ, η κυρία ΜάκΚι. Η δασκάλα γνώριζε ότι η υιοθεσία θα ολοκληρωνόταν σύντομα και θέλησε να κάνει αυτήν την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για τον μαθητή της.

Οι νέοι γονείς του Μάικλ είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και έγιναν ανάδοχοι γονείς του 5χρονου πριν από έναν χρόνο. «Δεν είχαμε παιδιά πριν από τον Μάικλ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» δήλωσε ο πατέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης