Στο Τατόι μετέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στα εκτεταμένα έργα καθαρισμών που γίνονται στην περιοχή υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο υφυπουργός ενημερώθηκε διεξοδικά για την πορεία των εργασιών, ενώ επέβλεψε τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών και δικτύων πρόσβασης των πυροσβεστικών οχημάτων στην περιοχή.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, καθώς και ο γενικός διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου. Σημειώνεται ότι τα προληπτικά έργα πυροπροστασίας στο Τατόι πραγματοποιούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Δρυάδες» για την αντιπυρική θωράκιση περιοχών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας στην Αττική (18 περιοχές, Τατόι και Ιπποκράτειος Πολιτεία), καθώς στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι, στις 25 Μαΐου, κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, είχε και πάλι μεταβεί στην περιοχή του Τατοΐου για επιτόπια αυτοψία των εργασιών καθαρισμού και προληπτικής απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης