«Αντάξιο της “ανεμελιάς” του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη», χαρακτηρίζει τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του υπουργού σε βάφτιση στην Αθήνα.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «μετά τις βόλτες στην Πάρνηθα και το κορωνογλέντι του πρωθυπουργού στην Ικαρία, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης κ. Γεωργιάδης, συμμετείχε σε βάφτιση στην Αθήνα ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται». Προσθέτει ότι «ο υπουργός που καθημερινά κάνει ρεκόρ εμφανίσεων στα μέσα για να “νουθετήσει” τους πολίτες, ο άνθρωπος που για την έξαρση της πανδημίας στη χώρα δεν βλέπει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης της οποίας είναι “πρωτοκλασάτο” μέλος, αλλά την Αριστερά και τους διαμαρτυρόμενους πολίτες, αποδεικνύεται αντάξιος της “ανεμελιάς” του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, επισημαίνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «και επισήμως υπάρχουν στη χώρα δύο κατηγορίες πολιτών, η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοι της, για τους οποίους ούτε έλεγχοι, ούτε πρόστιμα, ούτε και ξυλοδαρμοί θα υπάρξουν από τους πραιτωριανούς του κ. Χρυσοχοΐδη. Και οι “άλλοι”, οι απλοί πολίτες, στους οποίους όχι μόνο κουνάει το δάχτυλο καθημερινά η κυβέρνηση μαζί με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αλλά ενίοτε τους ξυλοφορτώνουν κιόλας οι συμμορίες της ΔΡΑΣΗ».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης