Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στις τάξεις της ΕΛΑΣ οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και δείχνουν τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο, με πολιτικά, να συμμετέχει στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο Σύνταγμα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν τον αρχηγό της ΕΛΑΣ να κατεβαίνει αρχικά μαζί με μια ομάδα υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, και μετά τον έχουν συλλάβει να συμμετέχει σε πηγαδάκι μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δημιουργούν ζήτημα για τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς η παρουσία σε κομματικές εκδηλώσεις απαγορεύεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τον Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Οι πληροφορίες από την ΕΛΑΣ θέλουν τον επιλεγέντα για την ηγεσία της Αστυνομίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να έχει μετάσχει σε κομματική εκδήλωση και στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του κ. Ανδρικόπουλου στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα συνιστά παράβαση αφού η νομοθεσία απαγορεύει τις δημόσιες εκδηλώσεις των ενστόλων υπέρ πολιτικών κομμάτων η προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης