Τη διαφωνία της με τα κυβερνητικά μέτρα επιδότησης σε όλες τις παροχές κύριας κατοικίας εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Η κυβέρνηση “απαντά” στις εξωφρενικές αυξήσεις του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με “φιλοδώρημα” για μηνιαία κατανάλωση έως 300kWh!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας μας πει λοιπόν η Νέα Δημοκρατία σε ποιο σπίτι υπουργού της, βουλευτή ή έστω απλού στελέχους της η κατανάλωση περιορίζεται στις 300 κιλοβατώρες. Για άλλη μία φορά εξαπατούν τον ελληνικό λαό.

Ο Έλληνας εξακολουθεί να πληρώνει το ακριβότερο κόστος ενέργειας στην Ευρώπη, ενώ παραμένει «παγκόσμιος πρωταθλητής δημόσιου χρέους», το οποίο εκτινάσσεται μέσω της πολιτικής των επιδομάτων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει.

«Εάν η κυβέρνηση είχε υιοθετήσει τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για προαγορά πετρελαίου, φυσικού αερίου, και πλήρη αξιοποίηση των λιγνιτικών αποθεμάτων και ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας, ο Έλληνας θα πλήρωνε λιγότερα και η Ελλάδα θα είχε εξοικονομήσει δισεκατομμύρια ευρώ. Κυρίως όμως θα είχε διασφαλίσει την ενεργειακή της αυτάρκεια και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης