Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στράφηκε κατά του Νίκου Κοτζιά απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών για τη στάση του κυβερνητικού εταίρου.

Ο Π. Καμμένος χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του πρώην υπουργού, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει και προειδοποίησε ότι δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα για το Εθνικό Θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα», ανέφερε στο tweet του και πρόσθεσε:

«Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ».

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του είπε: «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». «Δεν θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος» πρόσθεσε ο Νίκος Κοτζιάς.

To tweet του Πάνου Καμμένου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Με μία απόφαση προφανούς συμβολισμού ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, δηλαδή την ημέρα που ξεκινά η τελική διαδικασία της έγκρισης των συνταγματικών τροποποιήσεων για τη μετονομασία της γειτονικής χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης