Ηλιόπουλος: Η ΝΔ οφείλει δύο απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις Ρουπακιώτη - Καμπαγιάννη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 17:41
Ηλιόπουλος: Η ΝΔ οφείλει δύο απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις Ρουπακιώτη - Καμπαγιάννη

Να απαντήσει στις σημερινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη και του συνηγόρου πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάση Καμπαγιάννη καλεί τη ΝΔ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Σήμερα η ΝΔ οφείλει δύο απαντήσεις», τονίζει σε δήλωσή του ο Ν. Ηλιόπουλος και διευκρινίζει ότι «οφείλει να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ρουπακιώτης, σχετικά με το μπλόκο του Μεγάρου Μαξίμου στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ, όπως είπε, ήταν έτοιμοι να «τυλίξουν τη Χρυσή Αυγή» πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα», καθώς και «σε όσα αποκάλυψε και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, κ. Καμπαγιάννης, ότι η ΝΔ ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν κατέθεσε στο δικαστήριο κατά των νεοναζί».

«Η σημερινή απόφαση για την άρνηση κάθε ελαφρυντικού στους νεοναζί αποτελεί άλλη μία απάντηση στα ψέματα και τη λάσπη της ΝΔ για τον ποινικό κώδικα που θα "έριχνε στα μαλακά" τη Χρυσή Αυγή», συνεχίζει και καταλήγει: «Η μικροπολιτική αντιπαράθεση, τα ψέματα και η θεωρία των δύο άκρων που επέλεξε να επιστρατεύσει τις τελευταίες μέρες η ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον πανικό της, ούτε τις ευθύνες της για το ξέπλυμα των νεοναζί».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 17:41