Μπίζιου στη «Ζούγκλα»: «Δεν έκανα εγώ το ρουσφέτι»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 18:11
Μπίζιου στη «Ζούγκλα»: «Δεν έκανα εγώ το ρουσφέτι»

Επιτέλους μετά από προσπάθειες που κράτησαν 24 ώρες υπήρξε επικοινωνία της «Ζούγκλας» με τη βουλευτή της εκλογικής περιφέρειας Λάρισας, Στέλλα Μπίζιου. Ήταν προφανές πως μετά και από τις πληροφορίες που εν τω μεταξύ είχαν αποκαλυφθεί από τη «Ζούγκλα» ότι έπρεπε να ερωτηθεί η βουλευτής για το εάν και κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες ευσταθούν.

Μιλάμε για τη σχέση, την συγγενική που διατηρούν η γραμματέας της Σωτηρία Παπαδοπούλου με την θυγατέρα του σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά. Επίσης, θα έπρεπε να ερωτηθεί για το κατά πόσο είναι αναμεμειγμένη ως ισχυρό πολιτικό πρόσωπο του νομού Λαρίσης στην «εξυπηρέτηση» του σταθμάρχη και την τοποθέτηση του στο σταθμαρχείο της Λάρισας, δίπλα στο σπίτι του.

Η γραμματέας της Στέλλας Μπίζιου, Σωτηρία Παπαδοπούλου, στο γραφείο

Σημειωτέον, η «Ζούγκλα» αποκάλυψε πως η γραμματέας της βουλευτή, Σωτηρία Παπαδοπούλου, και η θυγατέρα του σταθμάρχη είναι επί της ουσίας συννυφάδες. Το περίεργο έως και δυσεξήγητο επαγγελματικό οδοιπορικό του 59χρονου σταθμάρχη από τότε που εγκατέλειψε το τμήμα αποσκευών του ΟΣΕ για να γίνει μετακλητός στο υπουργείο Παιδείας μέσω της αποκαλούμενης κινητικότητας, την επιστροφή του στον ΟΣΕ μέσω εσωτερικής διαδικασίας επιλογής σταθμαρχών και τέλος την επιλογή του και τοποθέτηση του στο νευραλγικότατο σημείο της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στη Λάρισα, όλη αυτή η πορεία εκ των πραγμάτων παραπέμπει σε μια έξωθεν και αποτελεσματική παρέμβαση που στη χώρα μας αποκαλείται «ρουσφέτι».

Η γραμματέας της Στέλλας Μπίζιου και η θυγατέρα του σταθμάρχη Λάρισας σε κάποια παραλία το καλοκαίρι

Η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου αρνείται κάθε εμπλοκή της σε αυτή την υπόθεση. Αναγνωρίζει ότι η γραμματέας της έχει σχέση με την θυγατέρα του σταθμάρχη. Αρνείται ότι είναι αυτή που κρύβεται πίσω από το ρουσφέτι. Αν και ο πολιτικός κόσμος του νομού Λαρίσης είναι πολύ μικρός και οι πάντες ξέρουν τα πάντα, η κ. Μπίζιου αρνείται επίσης να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το ρουσφέτι. Προσέξτε, δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να υπήρξε ρουσφέτι αλλά απορρίπτει κάθε δική της εμπλοκή. Με λίγα λόγια στον νομό Λαρίσης ο πολιτικός κόσμος, δηλαδή οι τοπικοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, παίζουν εξαιρετικά αντιαισθητικό κρυφτούλι.

Η Στέλλα Μπίζιου σε μια πολύ φιλική πόζα με τη γραμματέα της

Ας παρακολουθήσουμε τη συνομιλία της «Ζούγκλας» με τη βουλευτή και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Άλλωστε η διαδικασία διερεύνησης όλων των πτυχών αυτής της τραγωδίας ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό δυστύχημα μόλις αρχίζει.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, 22:23