Το πρωί της Δευτέρας κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε πως «ευτυχώς υπάρχει ο Μητσοτάκης και ο Κουμουτσάκος που είδαν τι συμβαίνει», όσον αφορά στο μεταναστευτικό πρόβλημα.

Το zougla.gr ήρθε σε επαφή με τον βουλευτή, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη δήλωση και επεσήμανε ότι προκαλεί τον οποιονδήποτε να αποδείξει ότι είπε αυτά τα λόγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος επεκτάθηκε, εξηγώντας τις θέσεις του για το μεταναστευτικό ζήτημα. 

«Η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε τώρα ότι πρόκειται για γεωπολιτικό ζήτημα… Ποτέ δεν είναι αργά. Δεν είναι η ώρα, όμως, για κριτική σε αυτό το θέμα. Όταν έρχονται 700 μετανάστες την ημέρα και δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις ούτε τους 150, και η Ευρώπη δεν βοηθάει, τότε το θέμα είναι εκρηκτικό. Κινδυνεύει να διαλυθεί η χώρα και η Ευρώπη. Επαναλαμβάνω, δεν είναι ώρα για εκδικητική κριτική, το πρόβλημα είναι σε εξέλιξη. Εγώ στο πετσί μου το έχω εισπράξει αυτό» υπογράμμισε, προσθέτοντας:

«Στις 29 Σεπτεμβρίου έγινε μεγάλη διάσκεψη για το μεταναστευτικό στη Μάλτα και η Ελλάδα ήταν απούσα. Γιατί; Γιατί δεν θέλει να το παραδεχτεί το πρόβλημα και ο πρωθυπουργός χαϊδεύει ένα τμήμα του κόμματός του.  Γιατί είναι υποχρεωμένος να παραδεχτεί μια αλήθεια που δεν την έλεγε ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τις δηλώσεις του:

 

 

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης