Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Φωτογραφίες – Κάμερα: Γιώργος Δαγαλάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρεμιέρα στο Θέατρο Πειραιώς 131 κάνει σήμερα Παρασκευή η παράσταση «Οι γείτονες από πάνω», με πρωταγωνιστές την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Γιώργο Κοψιδά και την Υακίνθη Παπαδοπούλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα.

Το zougla.gr βρέθηκε λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Θέατρο Πειραιώς 131 και συνομίλησε με τον Δημήτρη Σταρόβα και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν μαζί μας με πολλή χαρά και χιούμορ την εμπειρία τους από την περίοδο των προβών και αποκάλυψαν τα στοιχεία που τους ενώνουν με τους ήρωες που υποδύονται. Ακόμη, αναφέρθηκαν στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και στο ελληνικό #MeToo, ενώ αποκάλυψαν τα μελλοντικά τους σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε μεταξύ άλλων: «Η εμπειρία μου από την περίοδο των προβών είναι εκπληκτική. Πάρα πολλά πράγματα ονειρεύομαι. Ονειρεύομαι ωραίες συνεργασίες, ωραία κείμενα. Όνειρα νομίζω ότι οφείλουμε να κάνουμε. Τώρα, τα προγράμματα δεν ξέρω αν βγαίνουνε ποτέ. Αλλά όνειρα βεβαίως και έχω. Όχι απωθημένα. Όνειρα απλώς. Θεωρώ ότι ο Δημήτρης έχει μια αγνή ψυχή και μια παιδικότητα. Είναι ωραίος άνθρωπος. Περνάμε καταπληκτικά, κι αυτό είναι αλήθεια».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Η Αλεξάνδρα, πέρα από τη δουλειά της, την υποκριτική της τέχνη -να το πω έτσι- που την έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια, είναι κι αυτό που λέμε ωραίο άτομο. Πέρα από εμφανισιακά, που είναι μια γυναίκα όμορφη, είναι και ωραίο άτομο που θα κάτσεις μαζί του και θα θελήσεις να ξοδέψεις ώρες να πεις πράγματα, να την εμπιστευτείς».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

 

Διαβάστε επίσης: «Οι γείτονες από Πάνω»: Μια «οργασμική κωμωδία» του Σεσκ Γκέι στο Θέατρο Πειραιώς 131

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης