Έφυγε από τη ζωή, η γνωστή ηθοποιός, Ελπίδα Μπραουδάκη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας».

Η Ελπίδα Μπραουδάκη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ενώ σημαντική ήταν η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή εχθές ο ανιψιός της, με ανάρτησή του στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την Ελπίδα Μπραουδάκη

Σύμφωνα με τον ανιψιό της, η Ελπίδα Μπραουδάκη είχε παίξει σε περισσότερες από 100 ταινίες του ’60 και του ’70. Σημαντική ήταν η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Χορεύοντας στη σιωπή» (2002), «Η αγάπη ήρθε από μακριά» (2002), «Μη μου λες αντίο» (2004), «Ανατομία ενός εγκλήματος» και άλλες.

Συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη το 1990 και 2000. «Ήταν ένας ανοικτός άνθρωπος με πολλά χαρίσματα. Θυμάμαι που σε έπαιρναν τηλέφωνο να κάνεις κάποια διαφήμιση και έλεγες όχι πάρτε καμιά νέα κοπέλα», γράφει στην ανάρτησή του ο ανιψιός της ηθοποιού Ελπίδας Μπραουδάκη για τον θάνατό της.

Παντρεύτηκε τη δεκαετία του ’70 με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μάζη, αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. «Δάνεισε» τη φωνή της σε αρκετές μεταγλωττισμένες σειρές. Είχε οργανώσει και αναπτύξει θεατρικό εργαστήρι στα Χανιά.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης