Ο Χιου Γκραντ πέρασε αξέχαστο μήνα του μέλιτος, χάρη σε έναν οδηγό ταξί στο Παρίσι.
Στη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή «Late Night With Seth Meyers» ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύζυγός του «απήχθη» από οδηγό ταξί.

«Πάντα τσακώνομαι με οδηγούς ταξί στο Παρίσι. Δεν είναι πολύ ευγενικοί, για να πω την αλήθεια. Αλλά αυτό ήταν το χειρότερο» τόνισε, σύμφωνα με το ET.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε τον Μάιο τη Σουηδή τηλεοπτική παραγωγό, Άννα Έμπερσταϊν, με την οποία είχε πολύχρονη σχέση και πήγαν στο Παρίσι για μήνα του μέλιτος.

Αλλά ο ρομαντικός μήνας του μέλιτος στην «Πόλη τους Φωτός» διαταράχθηκε, όταν πήραν ταξί.
Ο Χιου Γκραντ διηγήθηκε ότι ο οδηγός ταξί του είπε ότι η μηχανή πιστωτικών καρτών λειτουργούσε, αλλά όταν έφτασαν στον προορισμό τους, δεν λειτούργησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο οδηγός μου είπε: “Πού είναι τα μετρητά;”. Απάντησα: “Λοιπόν, δεν έχω καθόλου”. Ακολούθησε φοβερός καυγάς και με πήγε σε ένα ATM και το ATM δεν λειτουργούσε. Έτσι, είπα στη σύζυγό μου “Βγες από το αυτοκίνητο!” και της έκανα χειρονομία για να βγει γρήγορα από το ταξί».
Όταν ο οδηγός είδε τους νεόνυμφους να προσπαθούν να βγουν από το όχημα, ενώ δεν είχαν πληρώσει τα 6 ευρώ, «απήγαγε» την Έμπερσταϊν.

«Απλά έφυγε με τη γυναίκα μου!» ανέφερε ο Γκραντ και το κοινό ξέσπασε σε γέλια. «Πραγματικά χάλασε τον μήνα του μέλιτος», είπε.

«Η γυναίκα μου είναι πικραμένη από εκείνη τη μέρα. Μου είπε:”Γιατί δεν έτρεξες πίσω από το ταξί;”».
«Της είπα: “Πήγαινε με 50 μίλια την ώρα, ποιο θα ήταν το νόημα;”» ανέφερε ο Χιου Γκραντ γελώντας.

Ένα άλλο θέμα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του Βρετανού ηθοποιού στην εκπομπή ήταν οι εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ του Χιου Γκραντ και του παρουσιαστή του σόου, Σεθ Μέγιερς, όταν ήταν νεότεροι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης