Πρώτα, στις αρχές του έτους, κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησης του Ρικάρντο Τίσι από τον οίκο Burberry και τώρα η Ντονατέλα Βερσάτσε διέψευσε ότι ο Ιταλός σχεδιαστής θα ενταχθεί στον οίκο Versace.

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας αρνήθηκε οποιεσδήποτε εικασίες για συνεργασία της εταιρείας με τον Ρικάρντο Τίσι, σύμφωνα με το wwd.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα του Τίσι έχει συνδεθεί στενά με τον Versace στο παρελθόν. Πριν από την πρόσληψή του ως επικεφαλής δημιουργικού του Burberry το 2018, υπήρχαν φήμες ότι ο σχεδιαστής ετοιμαζόταν να αναλάβει ρόλο στον ιταλικό οίκο μόδας. Αυτές οι προηγούμενες φήμες ήρθαν μετά την αποχώρησή του από τον Givenchy, οίκο τον οποίο επέβλεπε για 12 χρόνια.

Ο σχεδιαστής πιστεύεται ότι έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Burberry, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον βρετανικό οίκο.

Παρ’ ότι παραμένει άγνωστο ποιος διοχέτευσε τις φήμες, θεωρείται ότι όλα άρχισαν με tweet συντάκτη του περιοδικού LOVE, το οποίο τώρα έχει διαγραφεί. Στο μήνυμα αναφερόταν ότι ο Ρικάρντο Τίσι θα αποχωρήσει από τον Burberry και στη συνέχεια διατυπωνόταν η άποψη του συντάκτη ότι θα πρέπει να αναλάβει την ανδρική σειρά του Versace.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι κριτικές για τις συλλογές του Τίσι είναι γενικά θετικές, η σειρά B Series που επιμελείται και η οποία κυκλοφορεί στις 17 κάθε μήνα έχει τεράστια επιτυχία κυρίως στους νεαρούς καταναλωτές στην Ασία.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης