Δυναμικό ήταν το καστ των μοντέλων στη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν του Salvatore Ferragamo. Ζωή και ψυχή του πάρτι -αλλά και στο βίντεο για την καμπάνια- ήταν ο χορευτής Alton Mason, πλαισιωμένος από την πρώην γυμνάστρια Nataliya Bulycheva.

«Αυτήν την περίοδο των εορτών, θέλαμε να δώσουμε έμφαση στη χαρά που γεννιέται από το να φοράς ρούχα τα οποία επιτρέπουν μια πλήρη, ελεύθερη γκάμα κινήσεων και για αυτό δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα από τον χορό» τόνισε, στο Dazed, ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Paul Andrew. «Περιορίζοντας το χρώμα στο μαύρο, με πινελιές ασημί και λευκού και “σημεία στίξης” με τα αξεσουάρ, πραγματικά εστιάσαμε στην ποιότητα της χειροτεχνικής δημιουργίας μας. Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα γκαρνταρόμπα που περικλείει καθημερινό, γραφείου και βραδινό ντύσιμο σε ένα προοδευτικό και κομψά σχεδιασμένο όλον – ρούχα και υποδήματα για να διασχίζεις τη ζωή χορεύοντας» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κρεασιόν για τις γυναίκες περιλαμβάνουν κομψά σχεδιασμένα trench φορέματα, πλισέ φούστες για κυρίες, μαλακά πλεκτά, κι όλα αυτά πάνω σε ιλιγγιώδους ύψους τακούνια και δίπλα στην τσάντα Trifolio (η οποία έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να χαρακτηριστεί, σύντομα, «εμβληματική»). Για τους άντρες, ένα μοντέρνο, λουσάτο καθρέφτισμα των σημερινών νέων: άνετα δερμάτινα πουκάμισα, στενά μάλλινα παντελόνια, απλά μπουφάν μοτοσυκλετιστή και το κλασικό Tramezza Oxford υπόδημα του ιταλικού οίκου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης