Ο Όζι Όσμπορν είπε ότι επανεξετάζει τη μετεγκατάσταση με τη σύζυγό του Σάρον στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Λος Άντζελες, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να «μείνει στην Αμερική». Το ζευγάρι, που ζει στο Λος Άντζελες για περισσότερα από 25 χρόνια, σχεδιάζει να μετακομίσει για μία νέα ζωή στο Μπάκιγχαμσαϊρ στις αρχές του επόμενου έτους. Οι Όζι και Σάρον Όσμπορν θα καταγράψουν την επιστροφή τους στην Αγγλία για μια νέα τηλεοπτική σειρά ριάλιτι του BBC.

Το καλοκαίρι, ο πρώην αρχηγός των Black Sabbath εξήγησε ότι ο ανησυχητικός αριθμός ένοπλων επεισοδίων στις ΗΠΑ ήταν ο λόγος για τα σχέδια μετεγκατάστασής τους. «Όλα είναι γελοία εδώ» είπε. «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα» τόνισε. Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Δεν θέλω να πεθάνω στην Αμερική. Δεν θέλω να με θάψουν στο …Forest Lawn [ένα διάσημο νεκροταφείο διασημοτήτων στο Λος Άντζελες]. Είμαι Άγγλος. Θέλω να επιστρέψω… Ήρθε η ώρα να γυρίσω στην πατρίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση ελήφθη μετά τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο τραγουδιστής. Νωρίτερα φέτος, η Σάρον Όσμπορν απέκτησε έναν νέο ρόλο, παρουσιάζει τη δική της εκπομπή, «The Talk», στο κανάλι TalkTV με έδρα το Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια νέας συνέντευξης ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει αλλάξει γνώμη για να επιστρέψει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αν είχα τον τρόπο μου, θα έμενα στην Αμερική» είπε. «Είμαι Αμερικανός τώρα» συμπλήρωσε.

Ο Όζι Όσμπορν υπογράμμισε ότι η διαμάχη που προκλήθηκε έπειτα από ρατσιστικά σχόλια της Σάρον Στόουν και η επακόλουθη έξοδός της από το «The Talk» του CBS πέρυσι έκαναν το ζευγάρι να αισθάνεται ανασφαλές στις ΗΠΑ. «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν θέλω να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο» πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης