Στα φιόρδ και τα βουνά της Νορβηγίας το στούντιο ντιζάιν Livit εισήγαγε το «Birdbox»: μια σειρά από καμπίνες για ηρεμία και αίσθηση ελευθερίας μέσα στην άγρια φύση της σκανδιναβικής χώρας.

Το «Σπιτάκι πουλιών» είναι δημιούργημα του συνιδρυτή του στούντιο Livir, Torstein Aa. Το όλο πρότζεκτ αποτελείται από μια συλλογή «σπιτιών πουλιών» -σε μικρό μέγεθος και σε μεσαίο- τα οποία θα διασκορπιστούν στα τοπία της Νορβηγίας. «Στο Livit θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα έδινε δυνατότητα για μοναδικές εμπειρίες, με το ελάχιστο ίχνος. Κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά για να αντέχει στις όποιες περιβαλλοντικές συνθήκες και χωρίς ανάγκη συντήρησης. Το “Birdbox” μπορεί να ανυψωθεί με ελικόπτερο και να τοποθετηθεί σε κολόνες ώστε να εξασφαλίζεται ένα ελάχιστο και αναστρέψιμο ίχνος στη φύση» υπογράμμισε ο Aa, δημιουργός του πολυβραβευμένου σκάφους περιηγήσεων «Vision of the Fjords».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα “σπιτάκια πουλιών” θα τοποθετηθούν σε όλη τη χώρα, όπου θα μπορέσετε να έχετε μια καινούργια εμπειρία σε κάθε μέρος που θα επισκέπτεστε» εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος του Livit, Asbjørn Reksten Stigedal.
Προς το παρόν, είναι διαθέσιμα για κρατήσεις στην περιοχή Langeland, στο νότιο τμήμα της χώρας και στην βόρεια περιοχή Fauske.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ   
   
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης