Το Σάββατο 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη νυχτερινή παρέλαση του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Τα γκρούπ ξεκίνησαν από το τέρμα της οδού Αριστομένους και ανεβαίνοντας ανάποδα την κεντρική οδό της Καλαμάτας… χορεύοντας εννοείται, αφού σε όλη τη  διαδρομή υπήρχαν ήδη στημένα τα μεγάφωνα που έπαιζαν δυνατά μουσική, κατέληξαν στην Πλατεία 23ης Μαρτίου. Εκεί στο stage τους περίμεναν οι παρουσιαστές της βραδιάς Φωτεινή Ψυχίδου, Άστρη Μαυρέα και Σωτήρης Γεωργούντζος, που μετέδιδαν τον παλμό. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν οι επαγγελματίες djs Γιώργος Χαντζής και dj KOSTO οι οποίοι με τις επιλογές τους έκαναν τον κόσμο να χορεύει συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρέλαση άνοιξε με τη μασκότ του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, τον Κορνήλιο και τους δύο Τζόκερ που τον συνόδευαν, ενώ ακριβώς από πίσω του ακολουθούσε η πανέμορφη Πριγκιπισσα Ιζαμπώ με τον γοητευτικό της Πρίγκιπα και την συνοδεία τους και πιο πίσω τα πληρώματα με τους συνοδούς τους, τα οποία έδιναν συνέχεια ζωντάνια και είχαν αστείρευτη όρεξη και διάθεση χορεύοντας συνεχώς, σφυρίζοντας και ανάβοντας  βεγκαλικά. Κυριολεκτικά η Καλαμάτα πλημμύρισε από καρναβαλιστές, από πολύχρωμες στολές, από περούκες και καραμούζες, που έδειχναν ότι έχουμε καρναβάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύς και ο κόσμος, που είχε βγει από νωρίς για να θαυμάσει τα γκρουπ, τα άρματα και τις στολές τους και ο οποίος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τους καρναβαλιστές, όσο εκείνοι ανέβαιναν την οδό Αριστομένους.

Η βραδινή παρέλαση ολοκληρώθηκε με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων που φώτισε τον βραδινό ουρανό της Καλαμάτας και έκανε την μέρα νύχτα, ενώ η διασκέδαση συνεχίστηκε στους δρόμους και τα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου και της οδού Αμφείας, όπου όλα τα μαγαζιά έκαναν πάρτι. Μάλιστα στην οδό Αμφείας οι καταστηματάρχες είχαν οργανώσει και ένα ανοιχτό street πάρτι για τον κόσμο με dj που έπαιζε μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης