Οι θρύλοι της hard rock, οι Σκωτσέζοι Nazareth, ένα συγκρότημα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.

Ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δεν λείπουν από καμία rock συλλογή, τα τραγούδια που ενέπνευσαν καλλιτέχνες όπως οι Guns N’ Roses κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Love Hurts, This Flight Tonight, Razamanaz, Dream On, Hair of the Dog και πολλές ακόμη επιτυχίες από ένα συγκρότημα που έχει δώσει χιλιάδες συναυλίες.

Στις 16 Ιουνίου οι rock μνήμες ζωντανεύουν στο Principal Club-Theater με τους Nazareth να ροκάρουν όπως μόνο οι Rock Legends γνωρίζουν!



Τη βραδιά ανοίγουν: The Skelters

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles «Helter Skelter».

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1500 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α.

Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα σε όπως οι ZZ Top,Pavlov’s Dog, L ouisiana Red, Paul Di Anno(Iro n Maiden), Don Dokken, Iron Butterfly, Steve Harley & Cock ney Rebel, Puressence κ.α. Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Ώρα έναρξης: 21:30

Principal Club Theater, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη

Eισιτήρια:

Προπώληση: 22 ευρώ | Ταμείο: 26 ευρώ | ΑΜΕΑ: 15 ευρώ

Προπώληση:

www.ticketservices.gr | PUBLIC | Ticket House | Stereodisc | Rover

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.principalclub.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης