Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε, παραμονή πρωτοχρονιάς, τους θαμώνες του γκέι μπαρ Stonewall Inn της Νέας Υόρκης. Όσοι βρέθηκαν εκεί για την αλλαγή του χρόνου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ακούσουν τη Μαντόνα, η οποία πήγε μαζί με τον 13χρονο γιο της Ντέιβιντ Μπάντα με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Stonewall.

Η 60χρονη ποπ σταρ που αποτελεί είδωλο για την παγκόσμια γκέι κοινότητα αναφέρθηκε στα γεγονότα που σημειώθηκαν στις 28 Ιουνίου του 1969 στο μπαρ μεταξύ της αστυνομίας και της γκέι κοινότητας που διεκδικούσε ίση μεταχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η Μαντόνα με τη βοήθεια του γιου της τραγούδησε το «Like a Prayer» για να ακολουθήσει το κλασικό κομμάτι του 1961 του Έλβις Πρίσλεϊ, «Can’t Help Falling in Love».

Στην αρχή ο Ντέιβιντ Μπάντα συνόδευσε τη μητέρα του στο τραγούδι με την κιθάρα του, ενώ στο δεύτερο τραγούδι τη συνόδευσε και με τη φωνή του.

Η Μαντόνα υιοθέτησε τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 από το Σπίτι της Ελπίδας στο Μαλάουι και εκείνη την εποχή πάλευε για τη ζωή του καθώς ήταν άρρωστος από πνευμονία και ελονοσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης