Οι αστέρες της χιπ χοπ Μπιγιονσέ και Μέγκαν Στάλιον ανακοίνωσαν ότι θα συμμαχήσουν κατά του νέου κορωνοϊού και τα έσοδα της συνεργασίας αυτής θα καταβληθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στην πόλη του Χιούστον, στο Τέξας, απ’ όπου κατάγονται και οι δύο.

Η ανερχόμενη βεντέτα της ραπ Μέγκαν Στάλιον ένωσε τις δυνάμεις της με τη βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ σε μια νέα επανεκτέλεση της επιτυχίας της “Savage”, που είχε αρχικά ακουστεί τον Μάρτιο στο άλμπουμ της “Suga”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι γοφοί μου κάνουν τικ-τοκ όταν χορεύουν» τραγουδάει η Μπιγιονσέ, αναφερόμενη στην πλατφόρμα βίντεο TikTok, όπου το “Savage” έγινε αρχικά ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς το μοιράζονταν οι χρήστες αναπαράγοντας τη χορογραφία του.

«Καθώς κατάγομαι από το Χιούστον του Τέξας, αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΑ για εμένα!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Στάλιον. «Όλα τα κέρδη από το τραγούδι θα προσφερθούν στο Bread of Life Houston για να στηρίξουμε την πόλη μας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας».

Η Μπιγιονσέ έχει ήδη κάνει δωρεά ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων σε οργανώσεις που ασχολούνται με τις ομάδες που έχουν περισσότερο πληγεί από την πανδημία Covid-19 στο Χιούστον, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης