Ο Drake θα είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα ονόματα στο εφετινό μουσικό φεστιβάλ το προσεχές φθινόπωρο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ο Καναδός ράπερ θα κάνει το ντεμπούτο του στο μουσικό φεστιβάλ στις 27 Σεπτεμβρίου, την πρώτη βραδιά του υπερθεάματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Drake θα είναι ο επικεφαλής την πρώτη νύχτα του #RockinRio 2019», έγραψε στο Twitter εκπρόσωπος του φεστιβάλ στα πορτογαλικά.

«Αναμένεται μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία στο City of Rock (Πόλη του Rock)» πρόσθεσε. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ εκφράζεται ενθουσιασμός και ευγνωμοσύνη για τον ερχομό του.

«Για πρώτη φορά, έχει προγραμματιστεί o Drake να κλείσει τη βραδιά στην Παγκόσμια Σκηνή του Rock In Rio, υποσχόμενος ένα μοναδικό set για όσους θα βρεθούν στο City of Rock στις 27 Σεπτεμβρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 1985, το Rock in Rio συγκεντρώνει τους πιο ταλαντούχους μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο για να παίξουν μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες λάτρεις της μουσικής. Το φεστιβάλ διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2010.

Γεννήθηκε στην πόλη της Βραζιλίας το Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά διοργανώνεται επίσης στη Λισαβόνα, της Πορτογαλίας από το 2004 και στη Μαδρίτη της Ισπανίας από το 2008.

Το Rock In Rio πρόσφατα απέκτησε ακόμη μία έδρα το Λας Βέγκας, από το 2015 και από τότε εναλλάσσεται μεταξύ των τεσσάρων αυτών πόλεων.

Εφέτος το μουσικό φεστιβάλ θα επιστρέψει στο Ρίο, στο θρυλικό Cidade do Rock (ή City of Rock).

Μεταξύ των δύο κύριων σκηνών, «Palco Mundo» (Παγκόσμια Σκηνή) και «Palco Sunset» (Σκηνή Ηλιοβασιλέματος), έχουν ήδη επιβεβαιωθεί 11 συναυλίες.

Οι Bon Jovi θα εμφανιστούν στην Παγκόσμια Σκηνή στις 29 Σεπτεμβρίου, οι Iron Maiden στις 4 Οκτωβρίου, η Pink στις 5 Οκτωβρίου. Στις 6 Οκτωβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή οι Muse και οι Imagine Dragons.

Στη Σκηνή του Ηλιοβασιλέματος στις 4 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν οι Slayer και την επόμενη μέρα ο Τσάρλι Πουθ.

Κενή παραμένει η 28η Σεπτεμβρίου, βραδιά κατά την οποία αναμένεται το κοινό να απολαύσει ένα ακόμη πολύ μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης