Ο Jack Savoretti για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 13:02
Ο Jack Savoretti για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Ο Jack Savoretti έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία! Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ «Europiana», ο αγαπημένος πλέον, του ελληνικού κοινού θα βρεθεί μαζί με το συγκρότημά του την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

To «Europiana» έρχεται δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο του άλμπουμ, «Singing to Strangers», το τρίτο χρυσό του και το πρώτο που κατάφερε να φτάσει στο #1 των UK Charts.  Τα singles «What More can I Do?», “Candlelight”, “LoveIs On The Line”, “Youth & Love” που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Το πρώτο single, μέσα από το νέο άλμπουμ,  είναι το funky "Who's Hurting Who"με τον Nile Rodgers και μας προκαλεί να χορέψουμε. «Ο Nile φέρνει τον ρυθμό, τη γοητεία και την κομψότητα που χαρακτηρίζουν απόλυτα το “Europiana”. Άλλωστε δε θα υπήρχε αυτό το άλμπουμ χωρίς τον Nile», λέει ο Jack Savoretti.  Για ακόμα μια φορά, παραγωγός του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στα Abbey Road με την μπάντα του Jack, είναι ο Cam Black wood (George Ezra, LondonGrammar, Florence& The Machine). Επιπλέον, ο John Oates έπαιξε κιθάρα και έκανε φωνητικά, από το Nashville, στο “WhenYou’ reLonely”.

«Το “Singing To Strangers” ήταν το πρώτο άλμπουμ που δεν είχε να κάνει εντελώς με εμένα. Κι αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ. Το “Europiana” με πάει ακόμα παρακάτω. Υπάρχουν περισσότεροι χαρακτήρες και μεγαλύτερες ιδέες. Κοιτάζω έξω στον κόσμο και όχι μέσα μου. Το “Europiana” δεν είναι ήχος. Είναι αναφορές και έμπνευση και τα συναισθήματα που αυτά προκαλούν», λέει ο Jack. «Είναι η μουσική των καλοκαιρινών παιδικών μου χρόνων, φτιαγμένη για το σήμερα.»

Τα περισσότερα από τα 11 τραγούδια του άλμπουμ έχουν να κάνουν με την οικογένεια, τη φιλία και την φύση της αγάπης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι σε κάποια από αυτά τραγουδά η σύζυγός αλλά και τα παιδιά του Jack.

«Για εβδομάδες ζούσαμε κυριολεκτικά το “Europiana”, λέει με ενθουσιασμό ο Jack.«Το συγκρότημα ερχόταν στο σπίτι και εγώ έφτιαχνα ένα μεγάλο μεσημεριανό γεύμα στον κήπο. Στη συνέχεια, μπαίναμε να γράψουμε μέσα στο σαλόνι που το είχαμε μετατρέψει τελικά, σε στούντιο. Ο ήλιος και η διασκέδαση αποτυπώνονται στα τραγούδια. Μπορείτε να ακούσετε αυτή τη ζεστή λάμψη σε όλο το άλμπουμ».

Είναι ο ήχος του γαλάζιου ουρανού και των ηλιόλουστων ημερών.Αναμφίβολα θα είναι το soundtrack του καλοκαιριού.Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά τον Jack Savoretti, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Εισιτήρια:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του Ηρωδείου, θα γίνει από το δίκτυο της VIVA, σε δύο φάσεις:

- Στην πρώτη φάση (από τις 13:00 της 27ης Ιουλίου έως τις 13:00 της 3ης Αυγούστου), θα έχουν την δυνατότητα, κατά προτεραιότητα, να αγοράσουν τα εισιτήρια τους όσοι είναι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων, από τις δύο προηγούμενες αναβληθείσες συναυλίες. Να σημειώσουμε πως στην πορεία της αγοράς από το σύστημα της viva, θα τους ζητηθεί ο αριθμός του Barcode του παλιού εισιτηρίου, ώστε να αφαιρεθεί η ονομαστική τιμή του από την νέα αγορά.

- Στη δεύτερη φάση (από τις 13:00 της 3ης Αυγούστου), η προπώληση θα ανοίξει για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Όποιος κάτοχος εισιτηρίου των αναβληθέντων συναυλιών δεν θέλει να παρακολουθήσει τη συναυλία του Ηρωδείου θα μπορεί να ζητήσει στο mailtickets@doledrums.com την έκδοση voucher, όπως ορίζει ο Νόμος 4795/21.

Link εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/jack-savoretti/

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη: 78 ευρώ
Α Ζώνη: 63 ευρώ
Β Ζώνη: 57 ευρώ
Γ Ζώνη: 53 ευρώ
Άνω Διάζωμα
Δ Ζώνη: 46 ευρώ
Ε Ζώνη: 38 ευρώ
ΑΜΕΑ: 32 ευρώ

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 13:02