Έπειτα από επτά χρόνια η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Renaissance».

Θα ξεκινήσει την ευρωπαική της περιοδεία στις 10 Μαΐου στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης και στη συνέχεια Βρυξέλλες, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Κολωνία, Αμστερντάμ, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Βαρσοβία, και Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 7 Ιουλίου η περιοδεία της θα «μεταφερθεί» στη Βόρεια Αμερική με πρώτη στάση το Τορόντο και θα ολοκληρωθεί στη σκηνή του «Caesars Superdome» της Νέας Ορλεάνης στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία περιοδεία της «βασίλισσας» του R&B ήταν το 2016 με περισσότερα από 300.000 εισιτήρια μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει ο Guardian.

Τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης περιοδείας θα διατίθενται από την επίσημη ιστοσελίδα της διάσημης τραγουδίστριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό του Βερολίνου αποκάλυψε ένα νέο του κέρινο ομοίωμα της Μπιγιονσέ.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Μουσείου στο Instagram προβάλλεται η μορφή της Bey που εκτίθεται τώρα στη γερμανική πόλη. Το κέρινο ομοίωμα είναι μία πιστή απεικόνιση εμφάνισης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στην περιοδεία της για το άλμπουμ «Lemonade», με ξανθές μπούκλες, ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι ασορτί μπότες μέχρι τους μηρούς.

Δείτε επίσης: Νέο κέρινο ομοίωμα της Μπιγιονσέ στο Μουσείο Μαντάμ Τισό του Βερολίνου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης