Από τότε που έκαναν ντεμπούτο, το 2016, οι BLACKPINK έχουν γίνει ένα από τα σημαντικότερα γκρουπ στην ιστορία της K-pop, εμφανίστηκαν ως πρώτα ονόματα στο Φεστιβάλ Coachella πέρυσι και πρόσφατα κυκλοφόρησαν τραγούδι – συνεργασία με τη Σελίνα Γκόμεζ.

Για να προσφέρει στους θαυμαστές και θαυμάστριες του νοτιοκορεατικού γυναικείου συγκροτήματος μία λεπτομερή εικόνα των μελών, το Netflix συνεργάστηκε με την YG Entertainment για ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ με τίτλο «BLACKPINK: Light Up the Sky».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις στιγμές στα παρασκήνια έως τη ζωή του συγκροτήματος, η ταινία αναδεικνύει τις διαφορετικές πτυχές των BLACKPINK.

Σε σκηνοθεσία της Κάρολαϊν Σου, δημιουργού της σειράς ντοκιμαντέρ «Salt Fat Acid Heat» το «BLACKPINK: Light Up the Sky» περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τις Jennie, Lisa, Rosé και Jisoo. Σύμφωνα με επίσημο δελτίο Τύπου, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τα μέλη στον πιο φυσικό και αυθεντικό εαυτό τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένες που μοιραζόμαστε την ιστορία μας με τις BLINKs σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε αυτή η ταινία να φέρει σε όλους χαρά» σχολίασαν οι BLACKPINK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με ένα από τα σημαντικότερα γυναικεία συγκροτήματα στον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δείξουμε το πάθος των μουσικών στους θαυμαστές των BLACKPINK και στους θεατές μας» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Netflix, αρμόδιος για πρωτότυπα ντοκιμαντέρ, Άνταμ Ντελ Ντίο.

Το ντοκιμαντέρ «BLACKPINK: Το Light Up the Sky» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου, αμέσως μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «THE ALBUM» στις 2 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης