«Το ζαφείρι του κασμίρ» στο Θέατρο Olvio

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 14:30
«Το ζαφείρι του κασμίρ» στο Θέατρο Olvio

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος στο νέο του έργο «Το Ζαφείρι του Κασμίρ» αναζητεί τη χαμένη αλήθεια, τη χαμένη κληρονομιά, πολιτιστική, κοινωνική, ιστορική, ανθρωπιστική, ανάμεσα στα αναρίθμητα SMS, like και share του σύγχρονου τρόπου ζωής, πάντα με οδηγό το χιούμορ και την έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος αγαπάει τη Ζωή και περνάει υπέροχα μαζί της. Αλλά και η Ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Κωνσταντίνο και όλα θα ήταν μια χαρά, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ.

Ο Πέτρος είναι ο καλύτερος φίλος του Κωνσταντίνου και της Ζωής, οι οποίοι είναι επίσης πολύ δεμένοι μαζί του. Οι τρεις φίλοι χαίρονται το σήμερα, ζουν την κάθε τους στιγμή με χιούμορ και ανεμελιά, και τίποτα δεν θα σκίαζε τις σχέσεις τους, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ. Ο Αλέξανδρος είναι τρελά ερωτευμένος με τον Πέτρο, που κι αυτός δεν κάνει βήμα χωρίς τον Αλέξανδρο. Θα αποτελούσαν δηλαδή το ιδανικό ομόφυλο ζευγάρι, αν δεν υπήρχε το Ζαφείρι του Κασμίρ. Ο Κώστας, ο παππούς του Κωνσταντίνου, αγαπάει όλο τον κόσμο κι ας μην είναι όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκε. Βλέπετε, ο παππούς του Κωνσταντίνου είναι ο μόνος που ξέρει τι είναι το Ζαφείρι του Κασμίρ…

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος

Παίζουν: Δημήτρης Μαύρος, Στέλιος Γούτης, Μάνος Γαλανής, Δέσποινα Γιώτη, Τάσος Τσώνης.

Info:

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15

Πρεμιέρα: Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Διάρκεια: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος στο ταμείο: 13€
Μειωμένο: 11€
Προπώληση: Από 8€ στο Viva.gr
Προσφορά: Εως 16/10 όλα τα εισιτήρια 8€!

Θέατρο Olvio
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, τηλ: 210 34 14 118

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 14:30