Ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της Χάρις Αλεξίου ταξιδεύει από την πρώτη του εκτέλεση στο σήμερα με νέα πνοή.

Μέσα από το πασίγνωστο «Tango to Evora» της Loreena McKennitt, τους λυρικούς στίχους και την αιθέρια ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου γεννήθηκε «Το τανγκό της Νεφέλης», το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στο πολυπλατινένιο άλμπουμ «Γυρίζοντας τον κόσμο». Από τότε αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε από μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, μάλιστα, ακούστηκε στον τελικό του Γερμανικού show «Let’s Dance» κι έβαλε το τραγούδι στα Shazam charts σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Λουξεμβούργο.

Σήμερα, τον Ιούνιο του 2023, το αγαπημένο τραγούδι, με περισσότερα από 10 εκ. views και 7 εκ.streams, παρουσιάζεται με νέα ματιά.

Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ «Reworks», μετά το πρώτο «Ο άνθρωπος του κάβου», και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το νέο άλμπουμ η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, εμπιστεύεται ξανά ανθρώπους της νεότερης μουσικής γενιάς.

Νέοι παραγωγοί και καλλιτέχνες, που έχουν τα ερεθίσματα της νέας εποχής, αγκαλιάζουν μουσικές και στίχους του ρεπερτορίου της που έχουμε αγαπήσει και μας τα παρουσιάζουν ξανά με σύγχρονο ήχο και μορφή.

Τη σκηνοθεσία του ατμοσφαιρικού visualizer επιμελήθηκαν ο Σπύρος Καψίλης και ο Steven Airth.

«Το τανγκό της Νεφέλης» κυκλοφορεί από την Estia Recordings και την Minos EMI, a Universal Music company.

Δείτε το βίντεο:

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης