H εξαιρετική σειρά «Έτερος Εγώ» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, επιστρέφει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και όλα δείχνουν πως θα καθηλώσει το κοινό της, προσφέροντας μια συναρπαστική συνέχεια και μια  τελευταία σεζόν, η οποία θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Αδιαμφισβήτητα η σειρά «Έτερος Εγώ» δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ξένες σειρές του είδους καθώς τόσο το εξαιρετικό cast, τα μοναδικά πλάνα, οι ανατροπές και η αγωνία που κορυφώνεται διαρκώς την καθιστούν νούμερο ένα στη συνείδηση των τηλεθεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πολυαναμενόμενο τρίτο και τελευταίο κύκλο της αστυνομικής σειράς με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και ειδικότερα στα δύο πρώτα επεισόδια που μας παραχώρησε η COSMOTE TV και είδαμε λίγο πριν την πρεμιέρα τους, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια.

Από την άλλη, η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη, όμως, σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση. Η αστυνομία ανακρίνει όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

Ακόμη στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου είδαμε τον Στράτο Αντιπαριώτη, κατά κόσμον «Stan», σε έναν ρόλο έκπληξη και μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εναλλαγές των προσώπων στον τρίτο κύκλο της εξαιρετικής σειρά είναι πολλές, και κάνουν είσοδο 31 νέοι χαρακτήρες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

Info

Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Με τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD.

Δείτε επίσης: «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Στις 13 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς της COSMOTE TV

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης