Η Φέιθ Χιλ μίλησε για την ταινία «The Stepford Wives» του 2004 και αποκάλυψε πώς αισθάνεται για το ριμέικ της ταινίας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έγινε ηθοποιός υποσχέθηκε ότι δεν θα επιστρέψει στα πλατό της ταινίας, αφού η εμπειρία της στην παραγωγή του 2004 την έθεσε εκτός υποκριτικής.

Η Φέιθ Χιλ εμφανίστηκε στο «The Kelly Clarkson Show» και αποκάλυψε ότι η υποκριτική μπήκε σε δεύτερη μοίρα στην καριέρα της, παρότι υποδύθηκε βασικό ρόλο μαζί με τους Νικόλ Κίντμαν, Μάθιου Μπρόντερικ, Μπέτι Μίντλερ, Γκλεν Γκλόουζ και Κρίστοφερ Γουόκεν στην ταινία «Φρανκ Οζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα κάνει μερικά πράγματα. Γύρισα το “Stepford Wives” με ένα καταπληκτικό καστ. Δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία, οπότε είπα: “Δεν θα κάνω ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ κάτι τέτοιο”» είπε στην Κλάρκσον, σημειώνοντας ότι υπήρξε μεγάλη αναμονή μεταξύ των σκηνών.

Η μαύρη κωμωδία ήταν μοντέρνα εκδοχή της κλασικής ταινίας του 1975, αλλά δεν συγκέντρωσε καλές κριτικές και ήταν απογοήτευση στο box office στις ΗΠΑ, αν και απέφερε 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η Φέιθ Χιλ εξήγησε ότι με τα χρόνια διάβασε πολλά άλλα σενάρια, αλλά «τίποτα δεν της άρεσε ή η συγκυρία δεν ήταν η κατάλληλη». Στη συνέχεια ήρθε η σειρά «1883» και την κέρδισε αμέσως – το σενάριο ήταν «τόσο απίστευτα καλογραμμένο» είπε. «Ειλικρινά δεν είχα διαβάσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Έτσι πήρα την απόφαση να συμμετάσχω» διευκρίνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φέιθ Χιλ και ο σύζυγός της Τιμ Μακ Γκρόου έγιναν οι Μάργκαρετ και Τζέιμς Ντάτον, μητριάρχης και πατριάρχης της οικογένειας Ντάτον.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης