Η Γκουίνεθ Πάλτροου προσπαθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην συντρόφους της και αυτό δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός απαντώντας σε ερωτήσεις στο Instagram αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με κάποιους πρώην συντρόφους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολύ, πολύ. Πιστεύω πραγματικά στους συνειδητούς χωρισμούς», έγραψε, σύμφωνα με το Yahoo. «Όταν περνάς ουσιαστικό χρόνο με κάποιον, είναι ωραίο να μεταμορφώνεται σε φιλία. Δεν θέλω να έχω έχθρα με κανέναν».

 Σε άλλο σημείο, κατά τη διάρκεια του Q&A, η Πάλτροου απάντησε σε ερώτηση για το πώς μπορεί κανείς να παραμείνει αποδοτικός.

«Είμαι βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος και νομίζω ότι αυτό έχει αντίκτυπο στο να έχεις θετική προοπτική για τη ζωή», είπε, σύμφωνα με το Yahoo. «Νομίζω ότι ο λόγος που έχω θετική προοπτική είναι επειδή προσπαθώ να έχω μια πραγματικά ισχυρή σχέση με το σώμα μου – τον εαυτό μου, τις σχέσεις μου και με την ανώτερη δύναμη. Αυτά τα τρία πράγματα ευθυγραμμίζονται και νομίζω ότι μου δίνουν μια βάση της θετικότητας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης