Η σκηνοθέτις της επιτυχημένης σειράς «Unorthodox» Μαρία Σρέντερ και ο σταρ του διάσημου «Downton Abbey» Νταν Στίβενς, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοντέρνο ρομαντικό δράμα, το οποίο έδωσε βραβείο ερμηνείας στο Βερολίνο για τη συμπρωταγωνίστρια Μάρεν Έγκερτ.

Στην εποχή του ChatGPT και των online ραντεβού με ΑΙ εφαρμογές έρχεται στους κινηματογράφους μια επίκαιρη ταινία – σχόλιο για τη σχέση του ανθρώπου με την τεχνητή νοημοσύνη. Η Μαρία Σρέντερ, και ο υπέροχος Νταν Στίβενς μπαίνουν στην αρένα των ευφάνταστων κομεντί για τις σύγχρονες σχέσεις, στοχαζόμενοι παιχνιδιάρικα πάνω σε έννοιες όπως η ανθρώπινη κατάσταση και η (ανεκπλήρωτη) επιθυμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργυρή Άρκτος Ερμηνείας για τη Μάρεν Έγκερτ. Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επίσημου Διαγωνιστικού του avant garde Φεστιβάλ Βερολίνου, ενώ εντυπωσίασε και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.

Λίγα λόγια για την ταινία

Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

I’m Your Man / Ich bin dein Mensch

Ρομαντική κομεντί, γερμανικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Μαρία Σρέιντερ, με τους Μάρεν Έγκερτ, Νταν Στίβενς, Σάντρα Χίλερ, Βόλφγκανγκ Χουμπς κα.

Διάρκεια: 105′

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες σήμερα (Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023)

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης