Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.
Πώς θα απαλλαγούμε για πάντα από τη μυκητίαση;
Στέλιος: Γεια σας! Εγώ και η κοπέλα μου τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο είναι μυκητίαση (Gardnerella vaginalis). Έχουμε πάει αρκετές φορές σε διάφορα νοσοκομεία και σε ιδιωτικά ιατρεία, έχουμε κάνει θεραπεία, είτε με flagyl, χάπια και κολπικά υπόθετα, είτε με vibramicin χάπι. Το αποτέλεσμα είναι να καθαρίζουμε για λίγο καιρό, αλλά μετά επανέρχεται. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!
Αγαπητέ,
Προφανώς χρειάζεται καλύτερη θεραπεία (αλλαγή φαρμακευτικών ουσιών, μεγαλύτερη διάρκεια κ.λπ.), πράγμα που θα γίνει από τον γυναικολόγο της συντρόφου πρωτίστως.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

