Με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open o Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 4) θα αντιμετωπίσει το πρωί της Κυριακής τον Γιανίκ Σίνερ (Νο16).

Το παιχνίδι του κορυφαίου Έλληνα τενίστα απέναντι στον Ιταλό αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 10:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4) πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ολλανδού, Νο 64 στην παγκόσμια κατάταξη, Ταλόν Γκρίκσπουρ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο  του Australian Open, ενώ από τη μεριά του ο Σίνερ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16», επικρατώντας με μεγάλη ανατροπή (3-2 σετ) του Ούγγρου Μάρτον Φούκσοβιτς (Νο 78).

Ο Ιταλός θα βρεθεί για έκτη φορά στο δρόμο του Στέφανου, με τον Έλληνα τενίστα στα προηγούμενα πέντε ματς να μετρά τέσσερις νίκες έναντι μόλις μίας του 21χρονου αντιπάλου του.

Το εντυπωσιακό είναι πως από τις πέντε αναμετρήσεις τους, οι τέσσερις έχουν γίνει στο χώμα και μόλις μία σε σκληρή επιφάνεια, και μάλιστα ήταν στο περσινό Australian Open, όπου είχε επικρατήσει ο Τσιτσιπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης