Την απογοήτευσή της για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, εξέφρασε με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης αναγνώρισε βάβαια ότι η απόφαση της ΔΟΕ ήταν η σωστή -τη χαρακτήρισε μάλιστα μονόδρομο-, δεν έκρυψε όμως τη θλίψη της για το γεγονός ότι, μετά από σκληρή δουλειά τεσσάρων χρόνων, υποχρεώνεται να μπει σε κατάσταση… αναμονής.

«Με βάση τη λογική, αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση, με βάση το συναίσθημα και αυτό που εγώ νιώθω, η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ήταν μονόδρομος με την εξέλιξη της κατάστασης», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και συνέχισε: «Πραγματικά, αυτά τα 4 χρόνια για εμένα ήταν 4 δύσκολα χρόνια σκληρής δουλειάς. Μετρώντας πλέον αντίστροφα, όλο αυτό το βλέπω να απομακρύνεται… Όπως έχω ξαναπεί όμως, σημαντικότερο από το οτιδήποτε άλλο είναι η υγεία όλων μας και αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά λοιπόν και από εδώ και τώρα ξεκινάνε όλα απ’ την αρχή…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την επόμενη μέρα, η Πλατανιώτη υπογραμμίζει: «Γι’ αυτή τη χρόνια ακόμη είναι όλα στον αέρα. Αρχικά πρέπει πρώτα να ξεφύγουμε από αυτό τον εχθρό φάντασμα που μπήκε στη ζωή το 2020 μ.Χ. Αυτό που ζούμε μου φαίνεται απίστευτο. Μπορούμε όμως με σωστή αντιμετώπιση και υπευθυνότητα να το κερδίσουμε. Και οφείλουμε να δράσουμε έτσι για να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καθημερινότητά μας, γιατί όλο αυτό μας πάει πίσω. Και δεν είμαστε για να πηγαίνουμε πίσω, παρά μόνο μπροστά. Συστήνω λοιπόν σε όλους, υπομονή και ψυχραιμία, για να περάσει όλο αυτό, να κάνουμε ένα restart και να οργανωθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης