Με προορισμό την Βουλγαρία, αναχώρησαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας, από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, δύο εβδομάδες μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμφάνισή τους στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο του Φαλήρου.

Στην βουλγαρική πρωτεύουσα θα αγωνιστούν η Εθνική ομάδα ανσάμπλ (Έιρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι), καθώς και η αθλήτρια του ατομικού Παναγιώτα Λύτρα, με στόχο να παρουσιαστούν ακόμα πιο βελτιωμένες και να διεκδικήσουν διακρίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ελληνική αποστολή, που αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 29/03), συμπληρώνουν οι προπονήτριες Μαρίνα Φατέεβα, Φωτεινή Κωτσοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, ο φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Καλινδέρης, οι διεθνείς κριτές Μαρία Πάχτα, Έφη Πανταζίδου, καθώς και η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή ως αρχηγός της αποστολής.

Η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου της Σόφιας θα ανοίξει την Παρασκευή (31/03) με το πρώτο σκέλος, που περιλαμβάνει δύο όργανα στο ατομικό (στεφάνι, μπάλα), καθώς και το πρόγραμμα με τα 5 στεφάνια για το ανσάμπλ. Το Σάββατο (01/04) θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί, με τα υπόλοιπα δύο όργανα του ατομικού (κορύνες, κορδέλα) και με το πρόγραμμα με 3 κορδέλες / 2 μπάλες για τις ομάδες. Τέλος, την Κυριακή (02/04) θα διεξαχθούν οι τελικοί οργάνων, τόσο στο ατομικό όσο και στο ανσάμπλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης