Συνάντηση με βασικό θέμα την βελτίωση των πλέι οφ είχαν οι ιθύνοντες της Σούπερ Λίγκας. Το διοικητικό συμβούλιο συζήτησε το ενδεχόμενο να μην μεταφέρονται οι κάρτες της κανονικής περίοδου και την πριμοδότηση των ομάδων που παίρνουν μέρος.
Συγκεκριμένα στο… τραπέζι έπεσε η πρόταση για ένα σύστημα σαν το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα πριμ θα διαιρούνται με βάση τους κερδισμένους βαθμούς.
Από εκεί και πέρα, ακούστηκε το ενδεχόμενο ο συντελεστής διαίρεσης να πάει στο τέσσερα, για να μικρύνει η βαθμολογική ψαλίδα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν.
Τέλος, κατατέθηκε και η πρόταση, αντί για πλέι άουτ, να γίνεται παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στη 13η και τη 14η ομάδα, όταν η διαφορά είναι λιγότερη από τρεις βαθμούς.

