Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας Τσεχία-Σκωτία την ερχόμενη Δευτέρα (7/9) στο «Άντρουβ Στάντιον» του Όλομουτς, όπως επιβεβαίωσε η UEFA, μία ημέρα μετά την απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Nations League από την τσεχική Ομοσπονδία.

Ο λόγος που η τσεχική Ομοσπονδία είχε αναβάλει τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν πως θετικοί στον κορονοϊό έχουν βρεθεί ο μέσος της Γουέστ Χαμ Τόμας Σούτσεκ και ο επιθετικός της Ρόμα Πάτρικ Σικ, οι οποίοι αν και τέθηκαν εκτός του αγώνα με τη Σλοβακία (3-1 νίκησε η Τσεχία) και μπήκαν σε καραντίνα, ένα ακόμη μέλος της εθνικής Τσεχίας βρέθηκε εν συνεχεία θετικό στον κορονοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ένας παράγοντας της τσεχικής Ομοσπονδίας στο Reuters «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο αγώνας με τη Σκοτία που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα θα διεξαχθεί κανονικά».

Η εθνική Σκωτίας που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League με ισοπαλία 1-1 απέναντι στο Ισραήλ, έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει για το Όλομουτς την Κυριακή (6/9).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σλάβια Πράγας είχε ζητήσει από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αποσυρθούν οι επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές της από την Εθνική Τσεχίας, αμέσως μετά τον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής (4/9) με τη Σλοβακία ελέω κορονοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης