«Η Μπαρτσελόνα έχει ένα τεράστιο χρέος, δεν έχει χρήματα για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 20:47
«Η Μπαρτσελόνα έχει ένα τεράστιο χρέος, δεν έχει χρήματα για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ»

Σε μία τοποθέτηση που θα προκαλέσει συζήτηση προχώρησε ο «ισχυρός άνδρας» του ομίλου οπτικοακουστικών μέσων «Mediapro», που εδρεύει στην Βαρκελώνη, Χάουμε Ρόουρες.

Μιλώντας στην «ABC», ο ο Ρουρ που είναι μέλος της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί, αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά δεν μπορούν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Νεϊμάρ, μία μεταγραφή που φημολογείται ολοένα και πιό έντονα.

«Η Μπαρτσελόνα έχει ένα τεράστιο χρέος που αποκρύπτει η διοίκηση. Ένα χρέος που δεν είναι αποπληρωτέο βραχυπρόθεσμα και το οποίο θα επιδεινωθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, δεδομένου ότι δεν θα υπάρχουν έσοδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόουρες.

Μάλιστα, σε μία ενέργεια που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παρεμβατική ενόψει των εκλογών στους «μπλαουγκράνα», πρόσθεσε: «Την τελευταία ημέρα της προεδρίας Μπαρτομέου, οι μέτοχοι θα πρέπει να σκεφθούν τι θα είναι καλύτερο για τον σύλλογο, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει χρήματα για να αγοράσει τον Νεϊμάρ».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 20:47