Μπαρτσελόνα: Το «κατηγορώ» του Μπαρτομέου στον Λαπόρτα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021, 16:56
Μπαρτσελόνα: Το «κατηγορώ» του Μπαρτομέου στον Λαπόρτα

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να... ταλαιπωρεί την Μπαρτσελόνα. Προ ημερών ο Ζοάν Λαπόρτα κατηγόρησε για κακοδιαχείριση τον προκάτοχό του στην προεδρία του συλλόγου, τον Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος απάντησε στον διάδοχό του, με μία μακρά επιστολή δέκα σημείων.

«Σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε, το συντομότερο δυνατό, τα λεπτομερή αποτελέσματα του ελέγχου ή της δέουσας επιμέλειας και, εάν υπάρχουν, τις ακριβείς πληροφορίες για τις παρατυπίες που φέρεστε να αναφέρετε, προκειμένου να αποφευχθούν εικασίες και υποψίες σχετικά με "δήθεν εγκληματικές" ενέργειες και επίσης για την αποφυγή αποκαλύψεων στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μπαρτομέου απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο των Καταλανών.

Ο πρώην ηγέτης των «μπλαουγκράνα», επέκρινε επίσης τον Λαπόρτα για το «σύμφωνο» με τον Νεϊμάρ, προκειμένου να λήξουν οι τρέχουσες κοινωνικές και αστικές διεκδικήσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Βραζιλιάνου παίκτη.

«Είναι επίσης εκπληκτικό το γεγονός ότι αποφασίσατε να παραδώσετε 16,5 εκατομμύρια στον πρώην παίκτη, Νεϊμάρ, στο πλαίσιο μιας διαμάχης όπου οι προσδοκίες υπέρ της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ ξεκάθαρες. Γιατί πήρατε αυτήν την απόφαση αντίθετα με τα συμφέροντα του συλλόγου;», επισημαίνει ο Μπαρτομέου.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021, 17:14