Μπορεί στο πρωτάθλημα να… παραπαίει, στο κύπελλο Αγγλίας ωστόσο η Τσέλσι δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Οι «μπλε» συνέτριψαν 5-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο σπουδαιότερο ζευγάρι της φάσης των «16», και πέρασαν θριαμβευτικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σκόρερ των Λονδρέζων ήταν οι Ντιέγκο Κόστα (35΄), Γουίλιαν (48΄), Κέιχιλ (53΄), Αζάρ (67΄) και Τραορέ (89΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο 19χρονος Φοπαλά (37΄).

Νωρίτερα, η Τότεναμ έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε 1-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Κρίσταλ Πάλας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κέλι.

Σε αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Αρσεναλ-Χαλ 0-0

Ρέντινγκ-Γουέστ Μπρομ 3-1

Γουότφορντ-Λιντς 1-0

Μπόρνμουθ-Εβερτον 0-2

Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ 1-5

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 0-1

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 5-1

Σριούσμπερι-Μάντσεστερ Γ. 22/2

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης