Ο Άνχελ Ντι Μαρία θα αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζέιμς Ροντρίγκεζ από τη Μονακό.
Ο Αργεντίνος μέσος μάλιστα τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «As» ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην μετακίνηση.
Από εκεί και πέρα, δύο φορές στο παρελθόν τον κράτησε στη Μαδρίτη ως τώρα. Η πρώτη ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν προτίμησε να πουλήσει τον Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ, ενώ η δεύτερη τον Ιανουάριο όταν η Μονακό ήθελε διακαώς να τον κάνει δικό της.
Ο ίδιος ο Ντι Μαρία όμως αυτήν την φορά είναι ανένδοτος και δεν εκτιμά καθόλου την προθυμία της διοίκησης να τον πουλήσει, με αποτέλεσμα να μην θέλει να κοιτάξει πίσω στον δρόμο προς το Παρίσι.

